No module Published on Offcanvas position

Comissió de Biblioteca

biblioteca escolar pompeu fabra

Sabíeu que l'èxit educatiu dels infants depèn de la seva comprensió lectora i que els infants que llegeixen habitualment obtenen millors resultats? 

Què fem?

Sabíeu que una bona biblioteca escolar serveix per fomentar el gust per la lectura i pot ajudar a crear un bon ambient lector a l'escola? I que les biblioteques escolars poden influir en els resultats en competències lingüístiques i en matemàtiques?

Hi ha estudis que demostren que les biblioteques escolars tenen un impacte positiu en l'èxit educatiu i que els estudiants amb accés a una bona biblioteca escolar poden aconseguir millors resultats en comprensió lectora, independentment del seu estatus socioeconòmic.

Des de l'AMPA coneixem la importància de la biblioteca escolar, per això s'ha creat aquesta comissió de biblioteca, per ajudar a l'escola a tenir una bona biblioteca escolar i els alumnes la coneguin, l'usin i la gaudeixin.

I com ajudem?

Dissenyem i portem a terme un seguit d'iniciatives i accions en la direcció donar a conèixer la biblioteca escolar i els seus fons, promoure l'estima i el valor de la lectura i potenciar l'ús dels recursos de la biblioteca com a eina educativa i de lleure. Per això fem

  • Presentacions de llibres per infants i joves
  • Preparem els llibres per la biblioteca
  • Ajudem a fer la tria de llibres als mestres
  • Seleccionem títols per a determinades matèries o temes específics
  • Proposem la lectura a pares i alumnes de llibres d'interès
  • ...

Aquesta comissió la formen pares i mares de l'escola Pompeu Fabra, amb l'ànim de crear un grup dinàmic i obert a tothom que s'hi vulgui sumar. Contacta amb nosaltres!

admin