Resultats de l'assemblea general de l'AMPA

img ampas hdEl passat 20 de novembre de 2019 es va celebrar a l'aula polivant de l'escola l'assemblea general de socis de l'AMPA del Pompeu Fabra. Va ser un moment de trobada dels pares i mares per comprovar, discutir i aportar a l'acció de l'associació respecte al curs passat i aprovar la planificació del curs actual.

La junta actual va preparar una presentació amb les aportacions també de totes les comissions que actualment funcionen dins de l'AMPA: reciclatge de llibres, xandalls, biblioteca, web i carnestoltes. Totes les van donar compte de la feina feta i van reclamar la implicació de més mares i pares en cada una d'elles. 

La junta actual va presentar i aprovar el balanç comptable del curs passat i es va aprovar el pressupost d'enguany, que ascendeix a 18.000 €. Es va acordar mantenir les quotes per aquest curs, iguals al curs passat: 58 € per família a l'any. 

Aquí podeu descarregar l'acta de l'assemblea i la presentació en ppt (pdf)

En resum, una reunió necessària pel bon funcionament de l'entitat, un espai per enriquir-la i per fer-la més participativa, una AMPA que busca la implicació dels seus socis per fer-la més gran i arribi més lluny.