Jornada de portes obertes a l'escola Pompeu Fabra

portesobertes2020Dissabte 29 de febrer, al matí, tindrà lloc la jornada de portes obertes que tradicionalment organitza l'escola per donar a conèixer el centre i el projecte educatius. A partir de de 2/4 d'11h, a la sala polivalent,  es farà la presentació i benviguda a les noves famílies i partir de les 11h, s'obriran les portes de totes les aules, per tal que, tothom qui ho vulgui, hi pugui entrar. 

L'escola anima a tothom, futures famílies del centre i a les que ja ho són, a visitar les aules d'infantil, primària i secundària, on podrem trobar alumnes fent activitats, tallers i experiments per mostrar els visitants les activitats que formen part del dia a dia de l'escola.

A banda, l'AMPA també serà present a la jornada de portes obertes per explicar als futurs pares i mares que s'acostin el paper que juga l'associació en el centre, les activitats i accions que impulsa, com s'organitza o les festes en què participa. 

Per això us animem a acostar-vos a l'escola i a conèixer el Pompeu Fabra, la seva oferta educativa, i la seva AMPA, en la qual hi participen totes les famílies de l'escola! 

Tot això, amenitzat amb partits de bàsquet al llarg de tot el matí al pati de l'escola.