L’AMPA col·labora amb l’escola en l’adquisició de nou material informàtic

chromebook 1

Des d’inici d’aquest nou curs 2020-2021, l’escola Pompeu Fabra compta amb nou material informàtic al servei dels alumnes i el projecte educatiu. En concret s’han adquirit una trentena ordinadors portàtils chromebooks ASUS i un carro per endreçar-los i recarregar-los. Aquest material permet impulsar encara més l’aprenentatge digital dels alumnes de primària i secundària a través de l’ús de les tecnologies a l’aula.

A petició de l’escola i d’acord amb la decisió pressa en l’assemblea de representants del passat 20 de juliol de 2020, en aquest projecte l’AMPA ha participat adquirint quinze ordinadors i el carro de recàrrega, per valor de 5.600 €, uns diners estalviats amb l’aturada de l’activitat de l’entitat durant la pandèmia de covid-19 a finals del curs 2019-2020 i que ara es destinen a aquesta finalitat.

Aquesta col·laboració posa en relleu encara més la implicació l’AMPA en benefici de tota la comunitat educativa, tot col·laborant activament en les millores en el centre i en el projecte pedagògic.

Chromebook 2