Convocatòria de l'assemblea general de l'AMPA 2020

assembleaampa2020La Junta de l’AMPA de l’escola Pompeu Fabra de Salt convoca i convida a totes les famílies a participar en l'assemblea general de socis que tindrà lloc el pròxim 12 de novembre de 2020 a les 20:15 h. Es realitzarà de manera virtual i podreu accedir a la reunió a través d'aquest enllaç l'enllaç:

https://meet.jit.si/assembleaampapompeufabra2020

Aquesta és una cita molt important pel funcionament de l'entitat, allà on els socis coneixen i fan el control de la feina feta per la Junta i participant activament en la presa de decisions.

L'ordre del dia de l'assemblea és:

- Elecció de representants de P3 i anunci de canvis d'altres representants de curs.

- Resum de l'acció de l'AMPA en el curs passat: comissions (reutilització de llibres, biblioteca, venda de xandalls, club de lectura, gestió extraescolar piscina, carnestoltes), participació en les festes escolars, xerrades per les famílies, altres activitats i accions...

- Presentació i aprovació del tancament de comptes del curs 2019-2020

- Presentació i aprovació del pressupost 2020-2021

- Presentació de les activitats pel curs 2020-2021

- Proposta per la pròrroga de la Junta actual i proposta pel càrrec del representant de l'AMPA en el Consell Escolar del centre.

- Precs i preguntes

Des de la Junta de l'AMPA animem a tots els socis a participar activament en l'assemblea i a sumar-se a la feina que fa l'entitat en benefici de tota la comunitat educativa. La teva participació és molt important.