Participa en la festa de final de curs 2019 del Pompeu Fabra

festamajor2019

Divendres 7 de juny l'escola Pompeu Fabra celebra la seva festa de final de curs amb la participació de tota la comunitat educativa, alumnes, famílies i mestres i direcció de l'escola. Com cada any, el pati del Pompeu s’omplirà de jocs, cançons, alegria, colors... durant tota la tarda, el vespre i i fins entrada la nit. Una festa per compartir durant la qual celebrarem diferents activitats.

A les 19.30 h començarà el festival musical, l’actuació de cada un dels grups, des de P3 fins a 6è, que han estat preparant durant les setmanes anteriors.

En acabat, a les 20.45 aprox., es donarà entrega del premi de concurs de cartells de la festa i es proclamaran els guanyadors de la panera que sortegen les famílies de 2n d’ESO.

A partir de les 21.00 h celebrarem un multitudinari sopar de germanor amb pinxos i butifarres, i on les famílies també poden portar menjar i beure.Els tiquets es poden comprar fins el dimecre 5 de juny a la secretaria del centre per 4,5€ per persona. Cal dur plats gots i coberts - que no siguin de plàstic, a poguer ser. Els alumnes de 2n d'ESO portaran el bar.

Acabrem plegats ballant al ritme de la música fins ben entrada la nit.

L'AMPA és l'encarregada d'organitzar la festa. Per això ens agradaria que tots els pares i mares es volquin en l’organització i la preparació de la festa i en la recollida posterior. Així aconseguirem que sigui un èxit i que tothom, en major o menor mesura hi pugui participar. Esperem a tothom que vulgui participar en el muntatge a patir de les 15.30 h al pati.

Participeu!!!