Gran ambient a la celebració de la festa de Final de Curs

festa fi curs 2018Divendres 1 de juny vam celebrar la tradicional festa de final de curs, organitzada amb la col·laboració de tota la comunitat educativa de l'escola Pompeu Fabra. Enguany l'espai de la festa es va traslladar a la pista poliesportiva per la previsió de pluja que durant tota la setmana van indicar les previsions. De fet, va estar a punt de ploure, però finalment el temps va aguantar. 

Amb tot, va ser una festa molt lluïda, amb la participació dels alumnes dels cicles d'infantil i primària, els quals van protagonitzar un concert de cant. Les diferents actuacions van demostrar l'esforç, treball i dedicació dels metres i dels alumnes. Moltes felicitats per la feina feta!

I tot seguit es va redistribuir l'espai per celebrar el tradicional sopar de germanor; un sopar que va congregar a més de 600 persones i que va ser amanit amb botifarra, pinxos i coca. 

L'AMPA vol agrair especialment la feina de muntatge i desmuntatge a totes les mares i pares implicats en l'organització de la festa, gràcies als quals va ser possible passar una gran vetllada en família. I als alumnes de 2n d'ESO que van treballar de valent per tenir-ho tot a punt!

Bon estiu a tots!