L'AMPA del Pompeu Fabra es disfressa de pirata per a la rua de Carnestoltes

pirates carnavalL’AMPA de l’escola Pompeu Fabra de Salt anima a tota la comunitat educativa a participar en la  comparsa que sortirà en la rua de Carnestoltes de Salt el pròxim 3 de febrer. Després d’un  procés de votació obert a tots els pares i mares de l’escola, el tema escollit per a la disfressa ha estat el de pirates (ha guanyat amb un 63,5% dels vots); una temàtica divertida que permet fer disfresses i caracteritzacions fàcils d’aconseguir i obertes a la imaginació i traça de tothom que vulgui participar. Som-hi, a l’abordatge!

A més, l’AMPA fa una crida a participar  activament en la comissió creada expressament per a l’ocasió, encarregada de pensar, dissenyar i guarnir la carrossa amb què participarem en la desfilada. Com més participació assolim, millor quedarà i més fàcil serà tenir una carrossa ben atractiva!

A mesura que s’acosti la data anirem informant de les feines de la comissió i de la participació específica en la rua.

Si voleu participar en la comissió o si teniu qualsevol dubte sobre la participació en la rua, contacteu amb l’AMPA a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o envia un whastapp al 650 27 81 64 (Alfons Garrido)