Vine a celebrar la 34a edició del Pessebre Vivent del Pompeu Fabra

La direcció, els mestres, l'AMPA i els pares i mares de l'escola Pompeu Fabra col·laboren plegats en l'organització, enguany, de la 34a edició del Pessebre Vivent. El pròxim 16 de desembre, a partir de les 6 de la tarda, està tothom convidat a participar en aquest espectacle que protagonitzen els més de 200 alumnes d’Educació Infantil i Primària. Aquest any està centrat en representar com es veu i es viu el Nadal a diferents parts del món. En acabar hi haurà coca i moscatell per a tots els assistents.

Cada any és dóna al pessebre vivent del Pompeu Fabra un enfocament diferent. És un exemple de participació i col·laboració de tota la comunitat  educativa: els mestres, que amb la seva dedicació,  ideen, organitzen i presenten el projecte  de cada any; i l’entusiasme i la implicació dels pares, que gràcies al seu suport es pot portar a  terme.

El Pessebre Vivent de l'escola Pompeu Fabra és doncs, un acte completament consolidat, obert a tota la ciutadania, que s’ha convertit ja en  una tradició de l’escola, de la qual ens sentim satisfets i orgullosos de celebrar.