Celebrem la festa de final de curs amb teatre, cançons i un sopar popular!

festa pompeu 2017Divendres 2 de juny l'escola Pompeu Fabra celebra la seva festa de final de curs. És un moment de celebrar plegats, alumnes, famílies i comunitat educativa, l'acabament del curs acadèmic. Com cada any el pati de l'escola s’omplirà de jocs, cançons, alegria, colors... durant tota la tarda, el vespre i i fins entrada la nit. Una festa per compartir durant la qual celebrarem diferents activitats.

La festa començarà a les 2/4 de 7 de la tarda amb una actuació teatral, assajada en el marc de l'activitat extraescolar, amb alumnes de 1r a 3r;  tot seguit actuaran els alumnes de 4rt a 6è.

A les 19.30 h començarà el festival musical, l’actuació de cada un dels grups, des de P3 fins a 6è, que han estat preparant durant les setmanes anteriors.

A partir de les 21.00 h celebrarem un multitudinari sopar de germanor amb pinxos i butifarres, i on les famílies també poden portar menjar i beure.Els tiquets es poden comprar fins el dia 31 de maig a la secretaria del centre. Cal que les famílies duguin plats gots i coberts - que no siguin de plàstic, a poguer ser. Els alumnes de 2n d'ESO portaran el bar.

A les 22.30 h hi haurà el lliurament de premis del concurs de cartells de la festa. I acabrem ballant al ritme de la música fins ben entrada la nit.

L'AMPA és l'encarregada d'organitzar la festa. Per això volem que tots els pares i mares es volquin en l’organització i la preparació de la festa i en la recollida posterior. Així aconseguirem que sigui un èxit i que tothom, en major o menor mesura hi pugui participar. Esperem a tothom que vulgui participar en el muntatge a patir de les 5 de la tarda al pati.

Animeu-vos!!!