Un nou taller de pares per parlar de les drogues entre els més joves

droguesDijous, 26 de gener., a les 20:30 h a la sala polivalent de l'escola, l'AMPA ha organitzat un nou taller de formació per a pares i mares. 'Parlem de les drogues' pretén ser un espai de treball i reflexió compartit al voltant de la problemàtica de les drogues entre els més joves.. Al llarg del taller s'ajudar els pares i mares a resoldre dubtes, pors i inseguretats envers el consum de drogues. També es vol dotar d’estratègies de prevenció per facilitar i millorar la comunicació amb els fills, així oferir un espai de reflexió i d’acompanyament on es treballen els factors clau de protecció familiar envers les drogues i les seves conseqüències.

És un taller adreçat principalment a famílies de 1r de primària a 4 d'ESO. Tindrà una durada aproximada de 2 hores. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer tant a la recepció de l'escola com per correu electrònic a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Aquest taller tindrà continuitat el proper 9 de febrer amb un nou taller per aprofundir en la temàtica de les drogues, el seu afrontament en l'àmbit familiar i eines i estratègies per fer-ho de forma positiva.