L'AMPA col·labora en la 33a edició del Pessebre Vivent

cartell pessebre 2016La direcció, els mestres, l'AMPA i els pares i mares de l'escola Pompeu Fabra col·laboren plegats en l'organització, enguany, de la 33a edició del Pessebre Vivent. El pròxim 17 de desembre, a partir de les 6 de la tarda, tots els alumnes d’Educació Infantil i Primària de l’escola, representaran diferents escenes del pessebre amb més de 200 figurants. 

El pessebre vivent és una representació de diferents quadres i escenes bíbliques associades al Nadal. Aquesta celebració, caracteritzada per l'enfocament diferent que cada any se li dóna,   és un exemple de participació i col·laboració de tota la comunitat  educativa: els mestres, que amb la seva dedicació,  ideen, organitzen i presenten el projecte  de cada any; i l’entusiasme i la implicació dels pares, que gràcies al seu suport es pot portar a  terme. 

El Pessebre Vivent de l'escola Pompeu Fabra és doncs, un acte completament consolidat, obert a tota la ciutadania, que s’ha convertit ja en  una tradició de l’escola, de la qual ens sentim satisfets i orgullosos de celebrar.