El Club de Lectura debat sobre el Llibre del Cementiri

Avui dilluns 14 el club de lectura de l'AMPA Pompeu Fabra de Salt s'ha trobat per debatre sobre el primer llibre proposat en aquest club : 'El llibre del cementiri'  de l'autor anglès Neil Gaiman. Un nadó s'escapa del seu propi assassinat i és acollit pels habitants d'un cementiri. A partir d'aquí comença una aventura plena de situacions i personatges fascinants que el durà de la infantesa a l'adolescència. 

Al llarg dels debat hem comentat els aspectes principals d'aquesta novel·la juvenil amb la voluntat de gaudir amb les lectures compartides amb els alumnes de la mateixa escola. Si bé és un llibre que ha agradat en general, tots els participants han senyalat diferents matisos que fan d'aquest llibre un recorregut fantàstic per personatges estranys, sovint poc definits per donar peu a la pròpia figuració de cada un d'ells i fer volar tota la nostra imaginació. 

La sessió també ha servit per presentar la nova lectura del club: 'Maus: relat d'un supervivent' d'Art Spiegelman, un còmic ambientat en l'holocaust nazi i en la necessitat de sobreviure. 

La propera reunió del club serà el dijous 5 de maig a les 9 del vespre, en un lloc que s'acabarà de concretar.